След кратка раздяла, Чанинг Тейтъм и Джеси Джей дадоха втори шанс на връзката си. Това решение явно е правилното в този момент, защото двамата изглеждат по-щастливи и влюбени от всякога.

В последните няколко дни видяхме звездната двойка за пръв път заедно на червения килим и то не само веднъж, а цели три пъти. 

Тейтъм и Джей първо бяха гости на благотворителни музикални награди. На тях изпълнителката демонстрира предизвикателен стил с изрязана рокля в сребристо, а двамата с половинката й не спряха да се усмихват пред камерите.

Снимка 463650

Източник: GettyImages

Видяхме ги отново ден по-късно, на гала вечерята, предшестваща раздаването на наградите Грами. За нея двойката избра по-елегантна визия, като отново няма как да не заключим, че си пасват доста добре.

Снимка 463653

Източник: GettyImages

За афтърпарти след церемонията пък Джеси и Чанинг показаха, че могат да бъдат и по-неглиже и всичко отново да гледат в тях. Докато актьорът май попрекали с младежкия си тоалет, Джей получава шестица за стегнатия си корем на показ.

Снимка 463652

Източник: GettyImages

Междувременно влюбените си размениха обяснени в любов и в социалните мрежи. Чанинг сподели снимка на певицата и написа "скулптура на магията". Под общ техен кадър пък се разрази дискусия дали Джеси наистина е по-красива от бившата на актьора Джен Дюъм. Това го накара да изключи коментарите.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей - събраха ли се отново

Събраха ли се отново Чанинг Тейтъм и Джеси Джей

Продължават да държат един на друг

Джей пък включи на романтична вълна и изля чувствата си в своя Instagram. Под кратко клипче, на което двамата с Чанинг си разменят целувки, тя написа, че начинът, по който тя го обича, начинът, по който той я обича и начинът, по който двамата се чувстват, е единственото, което има значение. Очевидно и двамата са намерили своето "щастие отвътре навън".