Последните две години са всичко друго, но не и лесни за Джеси Джей. Миналата година тя се раздели с Чанинг Тейтъм, а тази здравословното ѝ състояние не беше никак добро. Проблемите за изпълнителката обаче продължават. 

Джеси Джей, болките в гърлото и мистериозното й заболяване

Джеси Джей и мистериозното й заболяване

И кога ще издаде нов албум

В профила си в Instagram тя реши да сподели с последвалите си, че е претърпяла спонтанен аборт. Джеси Джей пише, че вчера сутринта е била много развълнувана от предстоящото си участие в Лос Анджелис и си е мислела, че няма да може да се сдържи да не каже на публиката, че очаква бебе.

Но няколко часа по-късно е трябвало да бъде на преглед при лекар, след който е разбрала, че не се долавя сърдечния ритъм на бебето. И така е разбрала, че го е загубила. След това не е знаела как ще изкара участието си.

Джеси Джей споделя още, че в момента няма особен контрол над емоциите си и може да съжали, че споделя всичко това. Но сега твърди, че иска да отиде на участието и да изпълни ангажимента си. Не защото така ще избяга от мъката и тъгата, а защото пеенето ще ѝ помогне.

Пише още, че за последните две години е имала едва две участия и има нужда от това да излезе на сцената и да пее. Започнала е да пее още от малка, защото това ѝ носи радост и изпълва душата ѝ. А решава да сподели всичко това в Instagram, защото се познава и знае, че няма да издържи и ще говори за случилото се и от сцената.

Но този начин на споделяне ѝ се струва по-сигурен. Джеси Джей пише, че е решила да има бебе сама, защото винаги е искала това, а и животът е кратък. Знае, че много жени по света са изпитали това, което сега тя изпитва и че е най-самотното чувство.