Едно не може да се отрече на Дженифър Лопес - въпреки възрастта си (50 години), певицата и актриса изглежда ослепително и сякаш е още по секси и още по-успешна отпреди няколко години.

Дженифър Лопес и снимката, която подлуди феновете ѝ в Instagram

Снимката на Джей Ло, която подлуди феновете ѝ в Instagram

Секси и на 50

Каква е тайната на успеха й разкрива самата тя - в интервю за септемврийския брой на списание Variety.

В него Джей Ло подробно описва как се е превърнала в една от най-големите филмови звезди и първата латиноактриса, която спечели над един милион долара за филм.

"Моята бизнес философия е, че трябва да работите по-усилено от всички останали. Винаги съм го повтаряла и на децата си, защото това е тайната на успеха", казва латино дивата пред списанието.

Певицата споделя, че винаги е изпитвала неспирен стремеж към творчество, без значение дали се отнася за музикалната, или за филмовата ѝ кариера.

"Когато всички спят, дори и тогава аз продължавам да работя. Работя, за да се справя с танците, които ми предстоят на сцената по време на следващия ми концерт. Работя, за да изиграя следващата си роля безупречно. Работя, за да дам още повече от себе си."

Джей Ло разкрива, че в началото на кариерата си е трябвало да се бори и с дискриминацията, макар и в лека форма, и с двойните стандарти - не само заради факта, че е латино, но и заради това, че е жена.

"Никога не съм толерирала безотговорното поведение - що се отнася до работа. Никога не съм и имала такова. Но много пъти съм се сблъсквала със ситуации, в които съм забелязвала как отношението към колежките ми, които са сбъркали нещо, е едно, за разлика от това към мъжете в подобни случаи."

Джей Ло признава, че е трябвало да се бори много упорито, за да бъде това, което е днес, както и че ще продължава да го прави - просто защото е такъв човек и се старае винаги да даде максимума от себе си.

Певицата и актриса не отрича, че до голяма степен дължи успехите си и на подкрепата на близките си, между които несъмнено попада и Алекс Родригес. Приела е да участва в новия филм "Да свалиш Уолстрийт" най-вече по негово настояване.

А Алекс Родригес не само я е подтикнал да приеме ролята, но и е помогнал на Джей Ло да се превъплъти в образа на стриптизьорка.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и защо двамата са ходили на стриптийз

Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се казва отдаденост