Актриса, певица, таньорка, продуцентка... Дженифър Лопес е звезда в истинския смисъл на думата. И едва ли има изненадани от новината, че тя бъде удостоена с приза "Икона" на наградите "Изборът на публиката".

Те се връчват за постижения в областта на популярната култура, а победителите се определят изцяло чрез гласуване от публиката. Тази година наградите ще бъдат раздадени на 15 ноември в Санта Моника, Калифорния.

Петдесет и една годишната Лопес ще бъде почетена за знаковите ѝ изяви на сцената и на екрана, съобщи E!News. Сред тях са изпълнението ѝ на шоуто между полувремената на Супербоул тази година и главната роля във филма "Да свалиш Уолстрийт".

View this post on Instagram

on

Сред известните филми, в които е участвала Дженифер Лопес, са "Селена", "Сватбеният агент", "Петзведен романс", "Ще танцуваме ли?" и "Свекървище". Филмовите продукции с нейно участие са реализирали над 3 милиарда долара, припомнят от E!News.

Следващият филм, в който ще я гледаме, е Marry Me. Очаква се той да излезе на екран през февруари 2021, точно за Свети Валентин. Нямаме търпение.