Всички нейни приятели и близки казват, че Дженифър Лопес е изключителен професионалист, отдаден на професията си, която обожава. Всички ние пък го виждаме и на сцената - когато пее, и на снимачната площадка - когато се снима в поредния филм. Но освен че знае как да работи, явно знае и как да се забавлява и почива.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и новите снимки от сватбата им в Джорджия

Сънят, от който Джей Ло не иска да се събуди

Още подробности и снимки от сватбата й с Бен Афлек

Доказа ни го и самата тя, като записа и публикува в Instagram видео, в което се награждава с релаксираща вечер във ваната по време на медения си месец в Париж. Чува се и мелодията на нежно пиано, а за част от секундата се показват невероятните светлините на Айфеловата кула.

Докато Лопес държи телефона си към огледалото на ръката ѝ проблясва диамантена гривна, а под прибраната ѝ на кок коса - диамантени обици.

Видеото тя е избрала да качи от акаунта на собствената си марка за красота JLo Beauty в Instagram, а към самата публикация написа семплото: "Да се погрижиш за себе си в Париж винаги е добра идея."

С телефона си Джей Ло прави виртуална обиколка на банята, като в един момент насочва камерата към бял халат, върху който със златни букви са бродирани думите "Just Married". Оттам за кратко пред очите ни се появяват нощните светлини на Айфеловата кула, за да спрем на цял "щанд" с продукти на JLo Beauty.

Нека припомним, че актрисата от "Омъжи се за мен" беше в Париж ръка за ръка с Бен Афлек, след като през юли двамата се вричат в любов в Лас Вегас. Младоженците и децата им се насладиха на частна обиколка на емблематичния музей Лувър и няколко изискани ресторанта, пише People.

Близо месец след интимната си сватба, двойката вдигна пищно тържество пред стотици близки, приятели и семейство в имението на актьора в Джорджия.

Бен Афлек, Дженифър Лопес, Кевин Смит, обет и колко дълга е сватбената реч на актьора

Впечатляващата сватбена реч на Бен Афлек

Дори хладнокръвен робот би се разчувствал

В своя бюлетин On the JLo специално за сватбата в Джорджия, Дженифър Лопес разкри повече подробности и за чувствената реч на Афлек по време на големия ден.

"Това е раят. Точно тук. Сега сме в него." Това е една от любимите ми реплики от филма на "Те живеят в нощта". Същите думи каза в речта си на сватбения ни прием и си помислих... колко перфектно", сподели с всички тя.