Звездата на Дженифър Лопес изгря благодарение на музикалната ѝ дарба. През годините Джей Ло ни е показвала, че може да прави каквото си поиска, а това включва и развиването на актьорска кариера.

Дженифър Лопес, Governors Awards и как актрисата събра отново всички погледи

Джей Ло отново събра всички погледи

Актрисата знае как да бъде дръзка

През последните години тя дори позагърби музикалната си, за да се снима в повече филми. След като преди няколко месеца я видяхме как се справя като стрийптизьорка (танцът ѝ на пилон още е пред очите ни) в момента тя отново снима филм - Marry Me.

За новото издание на The Hollywood Reporter Лопес седна на кръгла маса заедно с колежките си Скарлет Йохансон, Лупита Нионго, Лаура Дърн, Рене Зеуегър и Нора Лъм, позната като Awkwafina.

Шестте дами обсъдиха много теми, но сред най-интересните неща беше признанието на Дженифър Лопес, че преди няколко години режисьор е поискал да види гърдите ѝ.

Лопес поясни, че във филма е трябвало да има гола сцена с нея и режисьорът е поискал от нея да види гърдите ѝ предварително. В този момент обаче те не са били на снимачната площадка и тя категорично е отказала.

Скарлет Йохансон веднага поиска да разбере кой е този режисьор, но Дженифър Лопес не пожела нито да разкрие името му, нито да каже за кой филм става дума.

"Да свалиш Уолстрийт", Дженифър Лопес и предизвикателствата на филма

Джей Ло и предизвикателствата на това да си стриптизьорка

Премиерата на "Да свалиш Уолстрийт" наближава

Според нея в такъв момент за всяка една жена е важно да не се поддава и да отстоява честта и достойнството си.