Дженифър Лопес е на 49 години, но няма как да отречем, че е в супер форма, за която много по-млади от нея момичета тайно ѝ завиждат.

Именно за страхотната форма, която има благодарение на ежедневните тренировки с половинката си Алекс Родригес, разказва Джей Ло на страниците на февруарския брой на списание Harper's Bazaar. Певицата споделя за режима си, за успеха и за сексизма, с който се сблъсква ежедневно.

Според нея има много хейтъри по света и е трудно човек да се бори с целия този негативизъм, но признава: "Аз работих усилено, за да бъда на върха. И знаете ли какво? Поздравявам се за това. Не по арогантен начин, а просто като "справи се добре, скъпа, дай си почивка."

Що се отнася до репутацията й на капризна знаменитост, Дженифър Лопес отрича всички слухове, че е искала бели свещи и мебели в гримьорната си или че се е държала ужасно с асистентите си.

"Колкото по-известен ставаш, толкова повече хората се опитват да те "очернят", да те изкарат лош човек и да ти поставят някаква рамка", разкрива Джей Ло, като добавя, че се бори и ще се бори с това цял живот.

Певицата споделя, че има нужда от почивка на този етап, за да се отдаде на децата си, на човека до себе си и най-вече на себе си.