На Джей Ло скоро ѝ предстои да каже заветното "да" на половинката си Бен Афлек. Дали обаче певицата е готова да пренебрегне кариерата си, за да се отдаде на семеен живот, разкрива самата тя.

Дженифър Лопес, JLoBeauty, сутрешната рутина и как се грижи за сияйната си кожа звездата

Как да имаме сияйна кожа като Джей Ло

Певицата разкрива тайната си

В нюзлетъра, който изпраща през сайта си до феновете, звездата споделя, че особено много държи на баланса между личния живот и професионалните ангажименти.

И, очевидно, досега го постига съвсем успешно, а и разкрива как:

"Когато родих деца преди 14 години, започнах да мисля различно. Нещата за мен се промениха. Малко по малко перспективата ми се превърна в здравословен баланс между работа и личен живот."

Джей Ло има двама сина, за които споделя, че ще продължат да бъдат неин главен приоритет. Освен това сега, когато ѝ предстои нова глава от живота след сватбата с Бен Афлек, се стреми и да изгради стабилна семейна среда за тях.

"Сега, като се омъжвам, семейството е преди всичко", споделя звездата и допълва, че ще продължи да се цели към постигането на баланс между личен живот и кариера.

Изглежда сякаш основният фокус на Джей Ло ще бъде върху семейството, но пък няма намерение да пренебрегва изцяло професията си, пише Elle.

Дженифър Лопес, годежът и с Бен Афлек и новата й кампания за Coach

Джей Ло с две вълнуващи новини

Едната от лично, а другата - от професионално естество

"Успявам да имам достатъчно време да бъда жената, майката, партньор и човека, който имам нужда да съм за важните хора в живота си. Трябва да е някой много специален проект, за да отнеме времето ми за семейството."