Вероятността да не сме чували за Алекс Родригес, преди да стане гадже на Дженифър Лопес, е голяма. Двамата са сгодени отскоро и всички очакваме бляскава сватба. Но за да стигне до образа на мечтания мъж, спортистът мина по труден път.

Бъдещият съпруг на поп дивата има зад гърба си дълга кариера на бейзболист, както и един брак, който приключва през 2008 г.

А цялото това медийно внимание, всички бляскави събития и безкрайно позиране за снимки до една от най-известните дами със сигурност му е било непознато преди да стане мъжът до Джей Ло.

В новия брой на списание Sports Illustrated Родригес споделя как Лопес му е помогнала да бъде това, което виждаме днес. Тя го е изкарала от черупката му - публичният му образ, който самият той нарича "робот".

Образ, който днес определено не харесва. Образ, който певицата е променила със своите съвети и градивна критика. Дори когато става дума за пресконференция след бейзболен мач, Родригес отново се допитва до своята любима как да се държи.

Джей Ло го е научила най-вече да демонстрира повече емоции, да бъде откровен както със себе си, така и с останалите. И да не се притеснява да не би случайно да изглежда слаб. 

"Ключът е в това да бъдеш най-добрата си версия. Не да бъдеш фалшив, някой друг, а просто да бъдеш себе си." Това е съветът на Лопес към Родригес.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и една папарашка снимка

Снимката, от която Алекс Родригес се срамува

Папарашки истории

Благодарение на безценната помощ, която получава, днес Алекс знае много по-добре как да комуникира с публиката. Прави го умело и в социалните мрежи, където има милиони последователи.