Дженифър Анистън е звезда от "старата школа" - присъедини се към Instagram съвсем наскоро и е доста пестелива откъм споделянето на съдържание с последователите. Но пък заради това всеки неин пост става голям хит в социалните мрежи. И последният не прави изключение.

Актрисата публикува снимка, на която е в доста нестандартна поза, пред огледалото в банята и само по горнище на бански и къси панталонки.

"Каква година... Напомняне да дадете на себе си малко любов", написа тя под кадъра, на който целува отражението си в огледалото. А коментарите не закъсняха.

Повечето са от дружки на Анистън, с които тя, за съжаление, няма да има възможност да прекара празниците така, както е свикнала - шумно, забавно и запомнящо се. Вместо със забавна компания, актрисата най-вероятно ще бъде в тази на любимото си куче - Лорд Честърфилд, предава HELLO.

Дженифър Анистън, Vital Proteins и каква е връзката й с компанията за добавки

Заради какво Дженифър Анистън изглежда така

Така чудесно, разбира се

А ние няма как да пропуснем да отбележим перфектната форма, в която е Джен. Тя е нагледното доказателство, че спазва стриктно съвета, който дава и на другите - да обичаш себе си. Защото ако се обичаш, ще се грижиш да изглеждаш добре, независимо на колко години си.