Дженифър Анистън има два развода зад гърба си, като от този с Джъстин Теру минаха четири години. Оттогава така и не сме виждали актрисата с друг мъж и само си предполагаме дали има такъв в живота й.

Дженифър Анистън, Рейчъл и линията за козметични продукти LolaVie на актрисата

Ново предизвикателство за Дженифър Анистън

Тънка пресечна точка

Преди време, покрай епизода, който събра звездите от "Приятели" отново на екран, Анистън проговори за пръв път за отношенията си с Дейвид Шуимър и призна, че помежду им е имало силно привличане, но двамата така и не са се поддали на него.

По време на последното си интервю пък Анистън отговори на слуховете, че с колегата си все пак са решили да си дадат шанс и в момента са двойка. Тя нарече тези предположения "странни" и поясни, че Шуимър й е като брат. Но междувременно разбира хората, които говорят такива неща, защото искат мечтите им да се превърнат в реалност.

Актрисата даде своето мнение и по въпроса дали известни личности могат да имат връзка с хора, които не са популярни като тях. "Разбира се, случва се", категорична е тя.

Анистън дори изрази своята надежда нейната следваща връзка да е именно с човек, който не е известен на всички. "Не е задължително да е някой от индустрията", пояснява още тя.

The Morning Show, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и трейлър на втори сезон на сериала на Apple TV+

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун са отново в играта

Трейлър на втори сезон на The Morning Show

От People ни припомнят, че през лятото актрисата призна, че да се омъжи отново не е неин приоритет. Вместо това, тя просто иска да намери правилния човек, който да бъде "фантастичен партньор" и двамата да се наслаждават заедно на живота си. Очевидно вече е разбрала, че бракът не е гаранция за нищо, както и че щастието обича тишината.