Признаваме си, че бракът на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ни изненада, но знаем, че не сме единствените. След тайната венчавка изпълнителят редуцира до минимум професионалните си ангажименти и сподели публично, че се бори се депресията и преминава през труден период.

Не му стигаше това, а Бийбър прочете и тежки думи от свой последовател в социалните мрежи, на които реши, че е редно да отговори открито. Според обвиненията, Джъстин не се е оженил за Хейли от любов, а за да успее да си върне Селена Гомес.

Снимка 414615

Източник: Facebook / World Wide Gossip

Това твърдение успя да накара изпълнителя да влезе в обяснителен режим. Той помоли всички свои фенове да споделят неговата позиция, за да достигне до колкото се може повече хора.

По думите на Бийбър, той е обичал и винаги ще обича Селена, но е луд по Хейли и тя е най-страхотното нещо, което му се е случвало. А щом е избрал нея за своя съпруга, последователите му трябва да приемат и уважат това негово решение. Джъстин разкри, че много хора пишат на жена му, заявявайки, че той отново ще се върне при Селена и че тя е по-добрата половинка за него.

Явно тези обвинения преляха чашата на търпението на Джъстин, който и без това не се чувства никак добре психически в последно време. Скоро след задочния скандал в интернет пространството, изпълнителят обяви, че се оттегля за известно време от музикалната сцена.

Джъстин Бийбър, Хейли Болдуин и защо решиха да отложат сватбата

Защо Джъстин и Хейли отлагат сватбата

Някой май не е готов за голямата крачка

Бийбър публикува дълъг и емоционален пост, в който споделя, че е бил нещастен по време на последното си турне, след като тинейджърските си години прекара в концерти и ангажименти. "Музиката е важна за мен, но не колкото семейството и здравето ми", сподели той и обеща да се върне с разбиващ албум веднага щом усети, че е дошло времето да го направи.