Въпреки че пред закона вече са съпруг и съпруга, скоро няма да видим Джъстин и Хейли Бийбър в ролята на истински булка и младоженец. Двамата предпочетоха да си разменят пръстени и обети на тайна церемония, а голямото празненство да оставят за по-късно тази година. Но идеята явно не се харесва особено на Джъстин...

Младото семейство изкара няколко дни край бреговете на Калифорния, където посрещнаха и рождения ден на изпълнителя, а вероятно си спретнаха и малък меден месец.

Въпреки многото поводи да бъде щастлив, Бийбър е посърнал, вглъбен и сериозно депресиран. И това състояние продължава вече няколко месеца, което ни кара да смятаме, че е пряко свързано с брака му с Хейли. Според приближени на изпълнителя обаче, не тя е причината за депресията му.

Вероятно именно заради нестабилното емоционално състояние на Джъстин, двамата отменят за четвърти път датата на пищната си сватба и сега остава неуточнено кога точно ще се проведе събитието, предава Daily Mail.

Планирането на венчавката се отлага за неопределен период, в който младоженецът да възвърне своя дух, желание за живот и за осъществяване на празника на любовта им.

Хейли Бийбър, бракът с Джъстин Бийбър и едно признание

Защо Хейли Бийбър е уплашена от брака

А минаха едва няколко месеца

А Хейли ще направи всичко по силите си, за да подпомогне този процес. Не толкова защото изгаря от желание да се види като булка, а просто от любов към Джистън. Все пак, само преди половин година се врекоха, че ще бъдат заедно в добро и зло. Бийбър пък търси сили и изцеление и във вярата, като неведнъж в последните дни е засичан да чете Библията.