Първи април е известен е като деня, в който се разпространяват шеги от всякакъв вид. От анонимни хора, които пускат онлайн фалшиви слухове, до знаменитости, които се забавляват с благочестиви лъжи. Затова е препоръчително да проверяваме всяка информация много добре, защото всеки може да бъде жертва на шега.

А една от най-шокиращите новини от вчера дойде от Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин.

Певецът изненада своите фенове, като сподели в Instagram снимка на ултразвук, показващ бебе. Изображението не беше придружено от никакъв текст и както се очаква, последователите му бързо си помислиха, че по този начин двойката обявява, че очаква дете. Поздравленията започнаха да валят, а публикацията бързо надмина сто хиляди харесвания.

С твърдото намерение да продължи с играта, няколко минути по-късно Джъстин пусна и снимка на Хейли, която показва коремчето си в кабинета на лекар.

Тъй като много от феновете продължаваха да не разбират, че става дума за шега, се появи и трето изображение, отново от ултразвук, този път обаче с образа на кученце. В текста под снимката Джъстин написа: "Чакай малко, разбира се, днес е първи април."

Въпреки шегата, според списание People Джъстин иска да бъде баща. От своя страна, Хейли каза в интервю, че дори и майчинството не е в краткосрочните ѝ планове, тя обича децата и няма търпение да създаде собствено семейство.

Джъстин Бийбър, Хейли Болдуин, Селена Гомес и едно решение

Защо Джъстин Бийбър се отказа от музиката

И кого обича - Хейли или Селена