В последните месеци в социалните мрежи все по-усилено се говори, че между бившата приятелка и настояща съпруга на Джъстин Бийбър има напрежение. Причината за тези предположения станаха песните на Селена, които очевидно са посветени на изпълнителя, както и някои публикации на Хейли.

Госпожа Бийбър неведнъж помоли да не бъде забърквана в несъществуващи интриги, но това не успя да сложи край на твърденията за война между двете дами. И съпругата на Джъстин реши отново да вземе думата.

В Instagram тя заяви, че социалните мрежи са токсична почва, на която се създава фалшива драма между две жени (нея и Селена) и се правят опити те да се изправят една срещу друга чрез разкази, които са просто... токсични.

Бийбър е категорична, че това трябва да спре и да се промени. Според нея, повече потребите на социалните мрежи трябва да се противопоставят на фашливата драма, да не наливат масло в огъня и да не бъдат груби един към друг.

Въпреки тези свои чести призиви, Хейли продължава да използва социалните мрежи, да споделя в тях лични моменти и да живее живота си като госпожа Бийбър по най-добрият възможен начин, без да се интересува особено от коментарите по свой адрес, пише MSN.

Съпрузите прекарва всяка свободна минута заедно, пътуват често и за кратко, за отминаващата година със сигурност е най-щастливата за тях, защото станаха семейство. 

Селена Гомес, Бела Хадид и скандалът в социалните мрежи помежду им

Какво иска Селена Гомес от Бела Хадид

Драми в социалните мрежи

Гледайки напред към 2020 г., Хейли си поставя за цел да се занимава с дейности, които предизвикват промяна в света.