Джъстин и Хейли Бийбър са семейство от около два месеца и вече доказаха, че нещата при тях се случват доста бързо. Затова и сякаш всички сме в очакване на новината, че скоро ще станат трима.

Хейли е модел и начинът, по който изглежда, е от съществено значение за работата й. Но любовта често е по-силна от подобни страхове, а и сме сигурни, че това семейство няма никакви финансови затруднения.

Затова и най-малката подсказка, че бебе Бийбър е на път, предизвиква истерия в социалните мрежи. Същото се случи и преди дни, когато Хейли сподели в история в Instagram снимка, на която гали корема си.

И мнозина веднага приеха това като намек, че в нея расте нов живот. Госпожа Бийбър явно вече е свикнала на подобни съмнения, затова и нямаше против да ги коментира открито. 

Тя заяви, че в интернет понякога е много забавно, след което поясни, че не е бременна, а просто много обича да си похапва, пише ELLE.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и подаръците им за десетки хиляди долари

Как се глезят Джъстин и Хейли

На кой му е по-по-най подаръкът

Това ни звучи доста правдоподобно, особено като се има предвид, че така коментираният кадър на Хейли дойде навръх Деня на благодарността, когато вероятно е прегрешила с вкусотиите на трапезата.