Преди няколко месеца Джъстин Бийбър призна в социалните мрежи, че не се чувства добре емоционално и че страда от депресия. Именно състоянието му стана причина на няколко пъти със съпругата му Хейли да отменят втората си сватба, която очакваме най-сетне да се състои в края на месеца.

Преди ден изпълнителят сподели дълъг пост в Instagram, в който за пореден път излива емоциите си. От думите му разбираме, че му е много трудно да стане сутрин от леглото с добро настроение, когато е уморен от всичко - минало, работа, отговорност, финанси, семейство, връзки.

Попада в омагьосан кръг, в който проблемите идват един след друг, и иска просто и този ден да свърши. След едно разочарование идва друго. Дори не може да разбере какъв е смисълът на всичко, когато просто не иска да живее повече, защото сякаш нищо никога няма да се промени.

С тези думи Бийбър описва състоянието си, но има още много какво да ни каже. Защото той е от тези деца, превърнали се в звезди прекалено рано, преди още дори мозъкът им да се е развил напълно, които трябва да поемат огромни отговорности. И това неминуемо оказва влияние. Както и фактът, че е роден в бедно семейство на млади родители, които се разделят.

Животът му се преобръща тотално за две години, и то когато е едва на 13. Покрай славата всички правят всичко вместо него и на 18 той се оказва напълно неподготвен за истинския живот, да бъде самостоятелен, да поема отговорности.

Снимка 441299

Източник: GettyImages

Това очаквано го подтиква към употреба на наркотици. На 19 вече е пристрастен към тях и се чувства като най-мразения човек на света. Започва да се изолира и да съжалява за всички грешки от миналото. Тогава самоубийствените мисли се засилват още повече.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и подготовката за сватбата им

За какво се подготвят Джъстин и Хейли Бийбър

Дълго чакано събитие

И това, че има много пари, коли и бижута, не значи, че е напълно удовлетворен от живота си. Онова, което го прави истински щастлив обаче, е новият етап, през който преминава - бракът. Него приема като една страхотна отговорност, която е готов да поеме с удоволствие.