В последното си интервю за Vogue Били Айлиш сподели, че Джъстин Бийбър е нейният идол и цялата й стая е била облепена с негови плакати. Тези нейни думи са стигнали до изпълнителя и видимо са го поласкали. Дори са успели и да го разчустват.

И Джъстин, точно както Били, стана популярен много рано. И вместо да има спокойни тинейджърски години, той се сблъска с тежестта на славата. Тя пък го тикна към най-тъмния момент в живота му, свързан и с употребата на наркотици.

Айлиш пък наскоро сподели, че също трудно е приела популярността си и дори е била на крачка от самоубийство преди време. Именно това признание и личният опит накараха Бийбър да говори емоционално за своята колежка.

В последното си интервю изпълнителя говори за внезапната загуба на Коби Браянт и за това, че никога не знаем колко възможности имаме да бъдем с един човек, да си поговорим с него. 

Бийбър нарече Айлиш суперзвезда и поясни, че винаги иска да бъде добър пример за всички, които му симпатизират. А що се отнася конкретно до нея, иска да я защити от това, през което е преминал той. Но не иска насила да създава отношения с нея, предпочита те да дойдат естествено, пише Insider.

Били Айлиш,  Vogue и откровенията за певицата за детството, музиката и депресията

Били Айлиш за депресията и пътя към славата

Размишления не като на 18-годишна

Джъстин заяви, че Били винаги може да разчита на него и да го потърси, когато има нужда от подкрепа или съвет. Той винаги ще бъде само на едно позвъняване разстояние.