По-малко от месец ни дели от спрягания за най-големия в историята на UFC двубой между Конър Макгрегър и Кхабиб Нурмагомедов.

Страстите вече са горещи, а двамата ММА бойци започнаха да влизат във все по-ожесточени словесни нападки в социалните мрежи.

Защо Конър Макгрегър може да победи Нурмагомедов

Защо Макгрегър може да победи Нурмагомедов

Какво е мнението на Джо Роган за предстоящия мач

Миналият месец Конър заклейми бащата на Нурмагомедов като "треперещ страхливец", а Кхабиб отвърна хладнокръвно и каза, че думите на ирландеца по никакъв начин не могат да влязат под кожата му.

Макгрегър е всеизвестен със склонността си да съсипва противниците си именно чрез словесни атаки в седмиците и дните преди голям мач. Тази тактика проработи при срещите му с Хосе Алдо и Еди Алварес - двама от най-големите шампиони при ниските килограми в историята на UFC.

Защо Конър Макгрегър нападна автобуса на Нурмагомедов

Защо Конър Макгрегър нападна автобуса на Нурмагомедов

Какво е мнението на други UFC бойци

Нурмагомедов продължи да пази менталния си баланс и преди няколко дни публикува портретна снимка от тренировка, под която пише "Стъпка по стъпка".

View this post on Instagram

step by step

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Макгрегър не пропусна възможността и отговори с видео в Instagram, към което прибави посланието "Стъпка по стъпка ставаш премазан".

View this post on Instagram

Step by step you are getting stepped on.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Макгрегър срущу Нурмагомедов - кой ще победи според Джо Роган

Кой ще победи в мача Макгрегър-Нурмагомедов

Мнението на коментатора Джо Роган

Руският ММА боец отново се сдържа и не отговори на провокацията, което ни кара да мислим, че схемите и психо-атаките на ирландеца може би няма да му помогнат в мача на 7 октомври.