Вече от почти седмица по кината се върти "Черния Адам" и сме сигурни, че Дуейн Джонсън доволно потрива ръце, когато погледне приходите от бокс офиса.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и приходите на филма в бокс офиса след първите три дни

Провал или добро попадение се оказа "Черния Адам"

Бокс офисът след първите три дни е категоричен

За пореден път той успя да оправдае големите очаквания откъм приходите за първия уикенд, а нищо чудно и да го направи като цяло за целия период, в който филмът ще е по кината. Но покрай премиерата на "Черния Адам" Скалата не си почиваше, а обикаляше по различни точки на света, за да промотира филма.

И беше гост в различни предавания, разбира се, като това на Кели Кларксън, където обича да гостува. От това му появяване при изпълнителката пък разбрахме нещо доста интересно за него. Нещо, което не бихме казали, че сме очаквали.

Дуейн Джонсън твърди, че когато е бил на 15 години и е живял в Нешвил, Тенеси, е прекарвал доста време по баровете. Нещо, което не е трябвало да прави, но вече е бил висок около 190 сантиметра и е имал мустаци. Така че никой не се е осъмнявал във възрастта му.

И мечтата му по онова време е била да стане кънтри певец. Една от причините е, че е израснал с тази музика и много е харесвал парчетата на Лорета Лин например.  Ето защо съвсем умишлено е минавал покрай всички тези барове, пеейки някоя кънтри песен на глас. С надеждата, разбира се, някой да го забележи и да му предложи да пее.

"Черния Адам" (Black Adam), Дуейн Джонсън, DC и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Черния Адам" с Дуейн Джонсън

DC се сдоби с антигерой, който може би е по-силен дори от Супермен

Е, това не се е случило, но едва ли Джонсън съжалява предвид кариерите в кеча и киното, които направи. Но Кларксън даде възможност на Скалата да покаже любовта си към кънтри музиката и да пее в дует с нея песента на Лорета Лин "Don't Come Home a Drinkin", пише Entertainment Tonight.