От доста години в общественото пространство върлува идеята за това Дуейн Джонсън да се кандидатира за президент на САЩ.

Дуейн Джонсън, майка му Ата и какво прави на гроба на баба си и дядо си

Какво прави Дуейн Джонсън на гроба на баба си и дядо си

Скалата отново ни докосна

За някои това може да граничи с невъзможното, но пък при положение че Арнолд Шварценегер беше губернатор на Калифорния от 2003 до 2011 г. - не виждаме защо не.

Самият Джонсън не един и два пъти пък е казвал, че някой ден това наистина може да се случи. С първата му публична проява на политически пристрастия - когато подкрепи Джо Байдън и Камала Харис, много хора сметнаха, че полага основите на политическата си кариера.

Разбира се, Скалата все още не е тръгнал да се кандидатира за президент, но пък даде още една индикация, че това ще се случи в близко бъдеще. В интервю за USA Today покрай пускането на сериала за ранните му години - Young Rock, Дуейн Джонсън подхвърли и нещо интересно.

Джонсън казва, че ще се кандидатира за президент, ако усети, че хората наистина искат това, пише Fox News. "Всичко ще зависи от хората. Така че ще чакам и слушам."

Дуейн Джонсън и достигането на 200 милиона последователи в Instagram

С какво се похвали Дуейн Джонсън

Текилите са от Скалата

И така, нищо чудно скоро Америка да се сдобие с президент, който преди да встъпи в длъжност, първо е покорил ринга на WWE, а после и Холивуд. Защото мечтите се сбъдват.