Свикнали сме да виждаме Дуейн Джонсън в позицията на победител, който вдъхва увереност. На моменти, дори изглежда непоклатим, но и той е човек. 

Мотивацията за успех на Дуейн Джонсън

Какви са двете страни на успеха

Какъв е ключът към големите постижения

В интервю за The Express Скалата сподели, че е преминал през много трудни моменти и е бил отхвърлян много пъти. Един от най-тежките периоди на Джонсън е бил, когато майка му се е опитала да се самоубие пред очите му. Той е бил едва на 15 години, а нещата в семейството му не са се развивали по-най-добрия начин. 

Дуейн Джонсън и неговата майка

Източник: GettyImages

Дуейн Джонсън и неговата майка

След един спор между родителите му, неговата майка - Ата, е слязла от колата, докато са били на натоварен участък на магистралата, и е започнала да ходи срещу движението. Дуейн Джонсън е успял да я сграбчи и върне обратно в колата, без да се стига до сериозни последици. 

45-годишният актьор говори открито за това още преди няколко години пред OWN, каналът на Опра Уинфри. С тази случка той е разбрал колко ценен е животът. Това обаче далеч не е единствената трудност, с която Дуейн Джонсън се е сблъсквал.

Дуейн Джонсън с рекорден хонорар за последния си филм

Дуейн Джонсън с рекорден хонорар за последния си филм

"Скалата" се нарежда до актьори като Джордж Клуни, Джулия Робъртс и Уил Смит

Отново пред същия канал, бившият кечист споделя, че е имало моменти, в които нищо не му се е получавало. Чувствал се самотен и обезкуражен, сякаш се намира в балон. Бил е отхвърлен от отбора по ръгби, в които се е състезавал, не е имал почти никакви пари, но точно в този момент е осъзнал, че не иска да се занимава с това, а с кеч. Това е бил труден избор за него, но е получил подкрепата на баща си. 

Всичко обаче е в историята, а Дуейн Джонсън е един от най-високоплатените актьори в Холивуд. Точно поради този факт и споделя трудностите, през които е преминал, защото знае, че не е единствен, има много хора като него. А посланието му е, че не са сами и не трябва да се срамуват да споделят. 

Дуейн Джонсън ще спасява гигантска горила

Дуейн Джонсън ще спасява гигантска горила

Първият трейлър на филма "Rampage" е вече факт

Няма как да не споменем, че наближава премиерата на последния филм с негово участие - "Rampage: Унищожителите", която е на 13 април.