До смъртта на баща си - Роки Джонсън, в началото на 2020 г., Дуейн Джонсън не говореше кой знае колко открито за връзката си с него.

Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, емоционалното му обръщение и как Скалата почете баща си

Емоционалното обръщение на Дуейн Джонсън

Дори и Скалата има нужда от утеха и подкрепа след смъртта на баща му

Но след това започна разкрива някои неща от отношенията им и че те всъщност не са били винаги много добри. Но въпреки всичко Скалата винаги е взимал баща си за пример и му се е възхищавал.

В пост в профила му в Instagram Джонсън реши за пореден път да разкрие един личен детайл от отношенята с баща си. Скалата признава, че не е могъл да се сбогува с баща си, защото смъртта му е дошла внезапно и неочаквано. Но сега, две години по-късно, е успял да се запознае с Джоузеф Лий Андерсън, който играе Роки Джонсън в сериала "Скалата: Ранни години".

Удивителната прилика между двамата му е навяла много спомени, като признава, че не е искал прегръдката, кято са си разменили, да свършва. В друг пост Дуейн Джонсън признава, че нито като дете, нито като възрастен не е имал възможността да излезе на разходка с баща си.

Дуейн Джонсън, Тиана и какво каза Скалата на дъщеря си

Когато Скалата е мек като памук

Слабото място на Дуейн Джонсън

От онзи тип разходки между баща и син, в които се обсъждат мъжки неща. Ето защо е използвал възможността да се разходи с Андерсън и до някаква степен да изпълни тази своя неосъществена мечта.