Вече на всички ни е ясно - септември е и лятото си отива... И отново ще ни се наложи да го прежалим. Но едно от нещата, на които разчитаме да ни постоплят през идващите студени месеци, са разгорещяващите секси снимки на известните красавици.

Дуа Липа, турнето Future Nostalgia и каубойската ѝ визия от новите ѝ снимки в Instagram

За Дуа Липа няма спирка

Секси настроение и модно вдъхновение

Една от тях е Дуа Липа. 26-годишната изпълнителка за пореден път ни смайва с визията си и признаваме, че започва да ни става все по-приятно да следим постовете ѝ в Instagram. А те напоследък са все летни, все секси и предизвикателни. И последните от тях не правят изключение.

В поредица от снимки в Instagram Дуа ни показва, че подобаващо изпраща лятото. Така, както ѝ се получава най-добре. Вече сме я виждали по бански, факт, но естествено, нямаме нищо против да я виждаме облечена само с тях и още време занапред. И сакаш чула думите ни, тя се показва с нов бански - сатенен и златист, каращ изкушаващия загар на кожата на изпълнителката да изпъква още повече.

Продължавайки да разглеждаме снимките, я виждаме и с други бански - един път с розов, друг път и с лилав, изцяло на пейети, който ни връща назад във времето и към модата от началото на века. Та, с каквото и да се облече Дуа Липа обаче, сигурно е - ще ни събере погледите.

Дуа Липа на 27

Дуа Липа в 24 факта

Защото днес някой има рожден ден

Както направи и когато качи снимките си с друга своя визия по бански. Точно така, говорим за цветния цял бански, по който тя позира в не една, а цели няколко сексапилни пози край басейн. Ето на това му се казва истинско изкушение.