Коя беше Маги, коя беше Надежда? Сигурно някои, които не следят внимателно Ергенът 3, все още бъркат двете блондинки от отбора на "каките", които определено знаят как да завъртят главата на Алек Младенов. Наскоро Вишева също получи своята индивидуална среща с него, а със сигурност тепърва ще разбираме много за нея както в предаването, така и извън него.

Васка Джурова от Ергенът 3 и секси снимките ѝ в социалните мрежи

Секси снимките на Васка от Ергенът 3

Участието ѝ в предаването приключи, но...

Докато в надпреварата за сърцето на Алек тя е по-скоро пасивна и предпочита (като една истинска дама) да го остави той да прави крачи към нея, в живота си Надежда Вишева е упорита, неуморна и успяваща. От признанията от малкия екран разбрахме, че е зарязала мъж и живот в Гърция, защото не се е чувствала на правилното място. А сега може да е самотна майка, но се справя повече от отлично с тази задача.

От профила й в Instagram разбираме, че наскоро е сбъднала една своя голяма красота - да си отвори студио за красота. А в него преподава уроци по грим, с които учи всяка желаеща на това как да се гримира сама както в ежедневието, така и за специални случаи. Самата тя предпочита да ходи с по-малко грим, но няма как да не отбележим, че изглежда винаги страхотно.

Оказва се обаче, че Надежда има и едно друго много любимо занимание, което на този етап е по-скоро нейно хоби, начин да разпусне и да се потопи в един съвсем различен свят. Тя обожава да рисува. Прави го в усамотение, на фона на любима музика и с чаша вино в ръка. Това е нейният начин за ART dreaming, както сама го нарича.

Блондинката от Ергенът 3 дори е създала страница в социалната мрежа с това име. В нея обаче все още има малко снимки, на които я виждаме да твори. "Понякога просто трябва да ме оставиш да бъда драматична и след няколко часа ще се върна към нормално, но след като завърша АРТа ми", пише тя в една от публикациите си и ни обяснява какъв ефект има изкуството за нея.

Тя посочва четката като своя най-любим предмет. Посочва и причините - винаги е до нея, винаги я разбира и никога не я съди. Обича я такава, каквато е. Също така с нейна помощ "превръща в реалност онези мои чувства, мисли, копнежи и енергия". Ето на това му се казва голяма любов.

Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите - ето как е изглеждала

Как е изглеждала Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите

Доста по-различно

В този профил на Надежда Вишева виждаме и няколко нейни завършени творби. И дори да няма претенции да бъде професионалист, със сигурност има дарба да създава красота.