Каквото се случи в интернет, остава в интернет завинаги и не се знае кой и кога ще реши да извади кирливите ти ризи в името на сензацията.

От вчера в мрежите се върти видео от концерт на Дрейк от 2010 г., в което рапърът кани на сцената момиче от публиката, което дарява с немного подходящи комплименти и целувки.

Ясно се вижда как Дрейк се поотърква в младата си фенка и дори прокарва ръце през гърдите й по "деликатен" начин, който е добре известен на повечето мъже.

Основният проблем е, че Дрейк продължава с необмисленото си поведение, дори след като научава, че момичето е едва на 17.

"Не мога да отида в затвора все още", подхвърля той, след което целува момичето по ръката, челото, бузите и устните.

Ким Кардашиан, Кание Уест и Дрейк подпалиха социалните мрежи

Ким Кардашиан, Кание Уест и Дрейк подпалиха социалните мрежи

Дрейк заплашвал семейството на Уест

От записа също ясно чуваме как Дрейк казва колко му харесва усещането на гърдите й, притиснати към неговото тяло.

Както можем да се досетим, целият този спектакъл се превърна в толкова голям скандал, че дори The Guardian публикува статия по въпроса.

Въпреки че случката е от преди 8 години, интернет не пожали похотливостта на Дрейк и изригна срещу него. 

Песента, която сложи край на царството на Дрейк

Песента, която сложи край на царството на Дрейк

Childish Gambino и проблемите на Америка са пряко замесени

От Fox News загатват, че очевидно става въпрос за провокация срещу рапъра, тъй като видеото бе разпространено само часове, след като бе пуснат филма Surviving R. Kelly, който разказва за склонността на изпълнителя Ар Кели да "примамва" малолетни. 

Като добавим към това факта, че Дрейк е номиниран за общо 7 награди "Грами", а награждаването е след месец, нещата някак придобиват още по-провокаторски характер. 

Не, че искаме да толерираме подобно поведение, но цялата ситуация ни намирисва на преднамерено покушение срещу имиджа на рапъра.