Един от най-апетитните скандали на тази година бе този между Дрейк и Кание Уест, който през последните 48 часа прерасна в открита онлайн война. Защото в ХХI век имаме и такива войни.

Проблемът

През октомври Дрейк се появи в предаването на ЛеБрон Джеймс The Shop по HBO Sports, където разказа доста открито за разправиите си с Кание Уест. 

По думите на канадския рапър, Кание манипулативно го е подлъгал да бъдат приятели, след което е отишъл да разкаже на Pusha T за извънбрачното дете, което има Дрейк.

Дрейк разказва как Кание е искал да знае кога и какви песни първият планира да пуска, и дори е поканил Дрейк на собствено негово участие. 

След като разказва на рапъра Pusha T за детето, и T прави песен, в която компрометира Дрейк, Уест помества всичките си дати за турне около излизането на албума на Дрейк. Съвпадение?...

Ким Кардашян тормозена от Кание

Ким Кардашян тормозена от Кание

Риалити звездата прави признание

Какво стана на 13 декември

Късно в четвъртък вечер, Дрейк поиска от Кание права върху една от песните, върху които двамата заедно са работили преди време, и Уест не пропусна да сподели това в мрежите. 

Той обяви Дрейк за "фалшив" и подкани канадеца да се извини за това, че е обидил бранда му за обувки. 

Минути след това Уест съобщи на света, че се е чул с Дрейк и не му е отдал права за песента, но изведнъж нещата ескалираха още повече.

Йе започна да обяснява в Twitter, че Дрейк е заплашвал семейството му и подчерта, че, ако нещо се случи с него, Дрейк ще е първият заподозрян. 

Ким Кардашиан-Уест също се присъедини към разпрата и обяви, че съпругът й е "най-брилянтният и гениален човек", когото познава.

Предстои да видим как ще се развие свадата, която далеч не е свършила.

Дори не можем да си представим как мъже на толкова години и с такива кариери се излагат по подобен начин пред целия свят. Виж, за Ким не сме толкова изненадани - където има лайкове и коментари, там е и тя.