Подобно на редица известни личности, и рап звездата Drake рядко споделя в социалните мрежи снимки или видеа с 3-годишния си син. Затова и когато го направи, е цяло събитие.

Илон Мъск, Grimes, X Æ A-Xii и снимката на баща и син, за която всички говорят

Илон Мъск показа порасналия си син

Малкият X Æ A-Xii не спира да събира комплименти

34-годишният изпълнител на хита "Toosie Slide" показа за първи път кадър със сина си Адонис миналата година. Той е от връзката му с бившата френска звезда от филми за възрастни Софи Брюсо. Тогава малкият е на една година и го видяхме да играе с топка в басейна.

Днес Адонис вече има свой профил в Instagram. Наскоро именно там попаднахме на очарователно видео, в което той показва завидни заложби по баскетбол. Като се има предвид какъв голям почитател е баща му на същия спорт, предполагаме, че именно той е качил записа. 

"Просто съм развълнуван", казва Drake за бащинството. И добавя, че влага в него всичко, което е научил от родителите си, включително търпението и безусловната любов.

За дебютната снимка със сина си в социалните мрежи музикантът уточнява, че това е била спонтанна постъпка, която не е обсъждал с някого или пък е планирал.

Дрейк, Софи Брусо, синът им Адонис и третият му рожден ден

Синът на Дрейк стана на 3

Повод да празник

"Беше чудесно просто да я споделя със света", цитират звездата от People. Тогава току-що се бил събудил и просто поискал да го направи. А днес вече имаме десетки кадри на баща и син, които няма да ни омръзне да гледаме.