През изминалата година стана ясно, че Дреа де Матео - актрисата, добила популярност от сериала "Семейство Сопрано" (1999-2007 г.), има профил в OnlyFans.

52-годишната актриса таксуваше по 15 долара за месечен абонамент, като срещу тези пари споделяше свои нецензурирани снимки. Не бяха ясни мотивите на Дреа де Матео да продава свои голи снимки, но вече има яснота по този въпрос. 

Звездата от "Семейство Сопрано" твърди, че е изплатила ипотечния си дълг за "пет минути" в OnlyFans, след като отказът й да си постави ваксина срещу COVID-19 я оставя без работа и само с 10 долара в сметката.

52-годишната актриса говори с Daily Mail за това, че неохотно се е присъединила към услугата за абонамент за възрастни миналата година, но започнала да се наслаждава на сайта за абонаменти за 18+, след като бързо започнала да печели пари.

"Поставиха ми възбрана и къщата ми беше наводнена, така че се опитвах да я продам бързо", обяснява тя в интервюто. "Исках да опитам да я продам, преди да я вземат."

Момичето, което се отказа от семейството си, за да печели милиони в OnlyFans

Момичето, което се отказа от семейството си, за да печели милиони в OnlyFans

Съвременни професии

Тя добавя: "В същото време загубих майка си, а другата ми майка, която има деменция, беше останала без пари за болногледачката си. Не знаех кой път да поема." Тогава тя се обръща към OnlyFans, за което казва: "Спаси живота ми на 100%."

"Продължих да качвам още снимки", спомня си Де Матео. "За пет минути успях да върна парите на Compass Real Estate, които задържаха продажбата на къщата ми. Получих много подкрепа за това, което го направих и стана ужасно вирусно и хората полудяха."

Актрисата от "Отчаяни съпруги" изяснява, че първоначалната идея на нея и съпругът ѝ е била да направят нещо като закачлив подкаст, който обаче да е в OnlyFnas, за да нямат достъп до него медиите, но концепцията малко се е променила.

Какво мисли сега Чарли Шийн за дъщеря си Сами Шийн и профила ѝ в OnlyFans

Подкрепя ли Чарли Шийн дъщеря си за OnlyFans

Година и половина по-късно

"Чувствам се добре да гледам тези снимки", казва тя. "Може да са пипнати тук и там, но истината е, че ме записват на видео, докато правя фотосесията, така че феновете да могат да видят фотосесията в реално време."

Звездата от "Синовете на анархията" казва още, че полага грижи, когато става въпрос за това да се представи по най-добрия начин на своята страница. Тя напълнява, за да "изглежда по-добре", което включва "зареждане с въглехидрати" и ядене на "спагети, паста и пържоли".

"Искаш циците ти да са големи и дупето ти да е голямо", споделя тя. "В противен случай снимките са толкова скучни, че те карат да заспиваш."

Дреа де Матео от "Семейство Сопрано" с профил в OnlyFans

Актрисата от "Семейство Сопрано", която продава свои голи снимки

Дреа де Матео вече е част от OnlyFans

Актрисата е категорична, че всеки, който иска да я осъди и да я унижи, може да заповяда. "Само се надявам никога да не се окажете в положението, в което аз бях", обяснява още Дреа.