Имението Мар-а-Лаго във Флорида, собственост на Доналд Тръмп, е мястото, където президентът и Първата дама прекарват поне месец-два всяка година, предимно през зимата. А какво се случва зад стените му е трудно да разберем, освен ако там не се провежда някоя важна, политическа среща.

Но Доналд и Мелания са не просто Първата двойка на САЩ, а и съпруг и съпруга от дълги години и животът им не приключва с техните служебни задължения. Затова нека надникнем в личния им свят, който остава скрит в Мар-а-Лаго - седем хектара земя на брега на океана.

Снимка 416426

Източник: GettyImages

Всъщност, имението не е достъпно само за Първото семейство, защото функционира и като частен клуб, членуващите в който могат да си почиват заедно с Доналд и Мелания Тръмп.

Разбира се, има няколко части от огромната постройка с над 100 стаи, които са само за лично ползване от президента и Първата дама. Но те нямат отделен басейн или СПА център, а ползват общите за комплекса.

Снимка 416428

Източник: Facebook / Bobby Gangloff

Мар-а-Лаго може да има внушителни размери, но интериорът му е далеч по-скромен от този на апартамента на семейството в Ню Йорк. Тук уютът преобладава над кича, освен в огромната зала за балове и приеми, където всичко е злато и кристали.

За Мелания пък това място е любимо убежище от стреса и ангажиментите. Затова и си позволява доста често да го посещава, въпреки че излиза скъпо на данъкоплатците, които покриват пътните й разходи, предава CNN.

Според запознати с начина на живот в Белия дом, той си е направо клаустрофобичен и не е изненада, че госпожа Тръмп не я свърта много-много там. Особено когато има алтернатива като Мар-а-Лаго.

Снимка 416438

Източник: GettyImages

Любимото занимание на американския президент, когато е в имението си във Флорида, е да играе голф. Ако, разбира се, времето го позволява. Любимо на съпругата му пък е да прекарват време само двамата, което нямат възможност да правят другаде.

Според екипа на Първото семейство, Доналд и Мелания обичат да вечерят с часове и да се наслаждават на компанията си. Това се случва в ресторанта на клуба, където двамата получават търсеното уединение, но и пък не са напълно изолирани от света. Така имат и свидетели, че всъщност бракът им не е фалшив, както смятат някои.

Тим Кук, Доналд Тръмп и една шега на шефа на Apple в Twitter

Защо шефът на Apple си смени името

И какво общо има Доналд Тръмп

Доналд и Мелания нямат специални изисквания към кухнята и наблягат предимно на разговорите, а не на яденето. Все пак, той предпочита месо, а тя - морски дарове.