В началото на месец юни президентът и Първата дама на САЩ ще посетят Лондон. Това е втората визита на Доналд и Мелания Тръмп в Бъкингамския дворец. Миналата година двамата имаха среща с кралицата, акцентът по време на която падна върху факта, че двойката накара Елизабет Втора да я чака - нещо, което другите не си позволяват.

След малко повече от месец Доналд и Мелания отново ще бъдат на посещение в кралския двор. Любопитното този път е, че двамата няма да нощуват в двореца, където е кралицата, а в резиденцията на посланика на Великобритания в Лондон. Причината за това е, че в Бъкингам няма стая за тях - прави се мащабен ремонт.

Снимка 420081

Източник: GettyImages

Мнозина обаче приеха това оправдание като неособено праводоподобно. Кралицата е посрещала 12 американски президента и за тях и съпругите им винаги е имало място в двореца. Някои се пошегуваха, че така Елизабет Втора наказва Доналд Тръмп за това, че я накара да го чака, пише Daily Mail.

Мелания Тръмп, Иванка Тръмп и какви са отношенията между двете

Истината за отношенията между Мелания и Иванка Тръмп

Сблъсък на характери или не съвсем

А визитата на първото семейство на САЩ веднага повдига и други любопитни въпроси като този дали Меган и Кейт ще се срещнат с Мелания Тръмп по време на официалния прием. За Маркъл не е сигурно, защото ще е минало прекалено малко време от раждането, но Мидълтън и Първата дама вероятно ще ни дадат повод да коментираме поредното модно съревнование.