След като наскоро бивша асистентка на Мелания Тръмп разкри интересни подробности за нея в книга, сега идва ред и на доскоро близък на американския президент човек да издаде малко повече от кухнята на Белия дом.

Мелания Тръмп, новата книга с разкрития и какво мисли Първата дама за Доналд и Иванка Тръмп

Кой предаде Мелания

Къртица отвътре

Майкъл Коен в бивш личен адвокат на Доналд Тръмп, а вече и автор на книга, която носи заглавието Disloyal (нелоялен). В нея юристът е включил редица цитати на държавния глава и засяга различни теми, като предполагаемата изневяра с модела Карън Макдугъл.

Снимка 495347

Източник: Twitter / Angel L

По думите на Коен, Тръмп не е имал никакви притеснения за това как Мелания ще приеме новината за извънбрачната му връзка и е смятал брака с нея за "просто още една сделка". Освен това е повтарял, че винаги може да си намери нова жена, затова ако тя поиска да си тръгне, той няма да я спре.

Снимка 495348

Източник: GettyImages

От книгата разбираме още, че президентът е използвал дъщеря си Иванка за омайване на бизнесмени и инвеститори и затова винаги я е взимал със себе си на важни сделки - да им пречи да мислят разумно. За сметка на това, той често е критикувал и се е подигравал на външния вид на другата си дъщеря Тифани, предава Daily Mail.

Мелания Тръмп, Melania & Me, Стефани Уолкъф и как Белият дом отвърна на книгата

Мелания Тръмп отвръща на удара

Очаквахме точно такова развитие

Бившият адвокат на Доналд Тръмп добре познава нрава му и отношението, което има към жените. Затова и е категоричен, че той никога не се е държал с нужното уважение към тях и си е позволявал редица своеволия с познати и непознати дами.