Владимир Карамазов беше гост в предаването "Важните говорят" по радио "Фокус". Там той говори за наградата си Икар, за "Опашката" от Захари Карабашлиев и за оценката на постановката от страна на президента Румен Радев. Сподели и че след 20 г. в театъра, вече се оттегля.

Естествено, актьорът коментира и скандалите в Народния театър "Иван Вазов", и тези около разкритията на актрисата Диана Димитрова. Преди няколко седмици във Facebook публикация тя заяви, че преди пет години е станала жертва на насилие от свой колега "авторитет" и то пред очите на целия снимачен екип на "Откраднат живот".

По думите на Владимир Карамазов, той е наясно с конфликта и може да каже, че нещата изобщо не са такива, каквито ги назовава Диана Димитрова.

"Аз засега мисля, че точно като започнат всички тези разкрития, хората ще научат много неща, които това момиче в момента ги спестява. Не мога да разбера защо. Не мога да разбера защо тя отива натам. Наистина не мога. Това нещо за мен е непонятно. Защото тя в цялата тази история тя също има вина, и то не малка. И интересно как така един човек хваща да прави някакъв скандал, наистина не мога да схвана", сподели в предаването Владимир Карамазов.

Диана Димитрова и секси провокациите на актрисата

Диана Димитрова знае как да провокира

И определено е добра в това

Очевидно изказването на актьора никак не се е харесало на самата Диана Димитрова. Тя използва своя Facebook, като открито напада Владимир Карамазов.

Диана Димитрова започва поста си с думите, че е слушала интервюто на Владимир Карамазов. Пише, че не го познава в личен план и че имат разменени по няколко реплики извън сцените, които са заснели. Уточнява, че през 2017 г. (по време на инцидента) той не е бил част от екипа на продукцията ("Откраднат живот").

"Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам. Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато цялата истина лъсне в детайли. От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста ''След 5 години? '', оставям сами да прецените, какво означава възклицанието ''А'' и каква претенция за ерудираност носи. (по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)", пише Диана Димитрова.

Диана Димитрова, морските приключения и секси снимките на актрисата

Секси морските приключения на Диана Димитрова

Ето така се живее 100 години

Актрисата завършва с думите, че съжалява, че Карамазов се отказва от актьорската професия, но не мисли, че е голяма загуба.