За никого не е тайна, че снимането на филм поставя актьорите в неочаквани ситуации. Понякога дори такива, в които отношенията помежду им стават особено близки - опасно близки.

Меган Маркъл, Брад Пит, Мерилин Монро и кои са истинските им имена

Звездите, които крият истинските си имена

Как всъщност се казва Меган Маркъл

В някои случаи се появяват чувства и извън снимачната площадка. Такива истории вероятно са ни попадали, а Us Mаgazine пък ни представят списък с актьори, които не са се срамували да си признаят романтичните чувства един на друг.

Даниел Радклиф и Хелена Бонъм Картър

Актьорът, изиграл Хари Потър във всички осем филма за магьосника, си признава, че е бил привлечен към колежката си Хелена Бонъм Картър въпреки разликата им във възрастта от цели 23 години.

Любопитно е, че след края на снимките на осмия филм Даниел Радклиф е написал бележка специално за актрисата. В нея той споделя, че наистина я обича и му се иска да е бил роден 10 години по-рано, за да има шанс с нея.

Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън

Дженифър Анистън веднъж е казала на Дейвид Шуимър, че би било жалко, ако първата целувка помежду им бъде по телевизията. Точно това обаче и става. "Разбира се, за първи път се целунахме в онова кафене. Просто насочихме цялото си обожание и любов един към друг към Рос и Рейчъл", обяснява още Дженифър Анистън.

Химията между нея и Дейвид Шуимър докато са снимали сериала "Приятели" оказва се е била гореща тема на снимачната площадка. "Всички бяха подозрителни, че нещо се случва", казва продуцентът Кевин С. Брайт пред The Hollywood Reporter през май миналата година.

Сандра Бълок и Киану Рийвс

Сандра Бълок не крие, че е смятала Киану Рийвс за сладък и красив. До среща между двамата обаче така и не се стига, тъй като според актрисата той не е харесвал нещо в нея.

Киану Рийвс пък директно си признава, че се е влюбил в нея от пръв поглед, когато са снимали филма "Скорост". Въпреки че според него тя очевидно не е и подозирала за чувствата му, той споделя, че ходенето на работа му е било приятно, понеже тя е "прекрасен човек и актриса".

Ема Уотсън и Том Фелтън

"В първите два филма бях силно влюбена в Том Фелтън. Той беше първото ми влюбване", разкрива Ема Уотсън преди време пред Seventeen. Изненадващо е също, че двамата актьори дори са си говорили за чувствата помежду си и сега дори се забавляват с това, понеже са останали просто приятели.

Всъщност Том Фелтън наистина е харесвал Ема Уотсън, но не и по романтичен начин. Взаимоотношенията помежду им обаче са все още силни, макар и чисто приятелски.

Хелън Мирън и Вин Дизел

Двамата участват заедно в "Бързи и яростни 9" през 2021 г., но Хелън Мирън си признава, че и от преди си е падала по Вин Дизел. И чувствата ѝ не са останали несподелени, защото Вин Дизел също е бил влюбен в колежката си.

По думите му помежду им е имало наистина специална връзка, нещо "наистина вълшебно и наистина специално".

Хилари Дъф и Чад Майкъл Мъри

Заедно те снимат "Историята на Пепеляшка", а за работата по филма Хилари Дъф разкрива, че е бил период, в който определено е била влюбена в Чад.

"Имахме няколко сцени с целувки във филма и си спомням, че се чувствах доста нервна", признава Хилари. Тя обаче казва и че след това с Чад Майкъл Мъри са станали приятели и вече е била по-малко нервна около него.

Манди Мур и Шейн Уест

"Мисля, че и двамата бяхме малко влюбени", споделя Шейн Уест в интервю за Vulture през юни 2021 г. Той допълва още, че с актрисата Манди Мур обаче така и не са започвали романтична връзка помежду си.

Самата тя и не крие, че също си е падала по колегата си, докато заедно са снимали филма "Незабравима" от 2002 г.

Скарлет Йохансон, Рами Малек, Аштън Кътчър - звезди, които имат близнак

Звездите, за които не знаехме, че имат близнак

Талант и очарование по две

"Шейн беше толкова готин. Всичко в него - начинът, по който се обличаше, малките цигари, които пушеше, и музиката, която слушаше. Той беше героят за мен и определено имаше част от мен, която абсолютно се влюби в него", споделя Манди Мур пред Entertainment Weekly през 2017 г.