След като мнозина се съмняваха, че сватбата й с принц Хари въобще ще се състои, сега Меган Маркъл доказа, че за нея няма невъзможни неща и е готова да разбива клишетата едно по едно.

От разведена мулатка в херцогиня на Съсекс, сега тя отново е единствената от кралския двор, номинирана за награда Teen Choice на FOX в категория Модна икона.

Така Меган Маркъл ще се бори за статуетката с Migos, Блейк Лайвли, Чадуик Боузман, Хари Стайлс (миналогодишния победител) и Зендая. В чий ръце ще отиде, ще стане ясно на 12 август.

Ежегодните награди Teen Choice се връчват от 1998 г. Носителите им се определят от гласуващите телевизионни зрители, които са на възраст между 13 и 19 години

Интересно кой стил ще оценяват гласуващите - този, преди да стане херцогиня, или новия, в рамките на кралския етикет. Защото, както и Elle пише, определено има разлика между двата. А номинацията за американската награда дава още една точка преднина на Маркъл пред Кейт Мидълтън в състезанието за общественото одобрение.

Меган Маркъл като любимка на кралицата

Меган Маркъл като любимка на кралицата

Как подразни Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж няма подобна номинация или награда от светските среди, защото и никога не е била част от тях така, както Меган Маркъл. След дни ще стане ясно и дали звездата от "Костюмари" ще може да се похвали с номинация за награда Еми за ролята си на Рейчъл Зейн.