Обичаме лятото не само заради слънчевите дни, морето и отпуските, а и заради всички снимки по бански на известни личности, които са преобладаващото съдържание в социалните мрежи.

Деми Мур, горещото ѝ лято и снимката с червен бански, която всички обсъждат

Червените бански на Деми Мур, които всички обсъждат

Колко секси е актрисата на 58

Е, като всяко хубаво нещо, и лятото си има край. И тук има два типа хора - едните съжаляват, че е свършило, а другите нямат време за подобни драми и продължават да се наслаждават на живота, независимо от времето навън.

Определено Деми Мур е от вторите. 58-годишната актриса се отчете подобаващо през сезона на банските в Instagram и видяхме не една и две нейни снимки. А на тях тя демонстрира форми, въпреки че за някои вече й е минало времето да го прави.

Напук на тях и напук на края на лятото, Мур отново се щракна по бански - на яхта и по време на скок във въздуха, за да изпрати слънчевите дни подобаващо.

Деми Мур, ваканцията в Гърция и новото селфи по бански

Колко секси е Деми Мур по бански

Възможно ли е да изглежда по този начин на 58

"Един последен радостен скок, преди да скочим в есента", написа актрисата към снимката. А ние сме сигурни, че нейните забавления далеч няма да приключат с края на лятото, само може би ще й се наложи да е малко по-облечена.