Лятото вече е към края си, а известните личности, чиито ваканционни приключения следихме с интерес, позират като за последно под галещите слънчеви лъчи.

Румър Уилис, Деми Мур и морската им ваканция на Санторини

С кого почива Румър Уилис

Дъщерята на Брус е на Санторини

Ваканцията на Деми Мур в Гърция може и вече да е само спомен, но снимките по бански в профила ѝ продължават да нагорещяват дните и нощите на нейните последователи.

Особено тази, на която е със супер секси червен бански с връзка на талията, пусната коса и тен, който подсказва, че наистина се е порадвала на слънцето. "Горещо червено лято" - само това написа тя към снимката, която моментално нагорещи и мрежата.

Излишно е да казваме, че феновете ѝ за пореден път бяха изумени от фигурата и секси излъчването на 58-годишната актриса. "Зашеметяваща!", коментира Рита Уилсън, съпругата на Том Ханкс.

Червеният цвят на банските не убягна на феновете на култовия сериал от 90-те "Спасители на плажа" и съпоставката със секси спасителките ни се стори неизбежна, особено след като се включи и актрисата Джина Лий Нолин, участвала в сериала.

Деми Мур, Румър Уилис, Талула Уилис, Скаут Уилис и фотосесията на актрисата и дъщерите й по бански

Деми Мур и дъщерите й в опасна комбинация

Знаят какво продава

Всъщност кадърът с червения бански е от кампанията на бранда Andie Swim, в който актрисата стана инвеститор, като купи част от акциите. А в популяризирането му участваха и трите ѝ дъщери - Румър, Скаут и Талула Уилис.