Ваканцията на Деми Мур в Гърция продължава и актрисата не спира да споделя със своите почитатели емоциите си, придружени със свежарски снимки. 

Румър Уилис, Деми Мур и морската им ваканция на Санторини

С кого почива Румър Уилис

Дъщерята на Брус е на Санторини

Селфито от остров Санторини, на което са с голямата ѝ дъщеря Румер и честитят националния празник на САЩ, накара мнозина благородно да им завидят.

Бившата жена на Брус Уилис обаче не спря до тук и публикува ново селфи, на което я виждаме по бански и не можем да не отбележим, че 58-годишната актриса изглежда феноменално.

"Още един ден в рая", написа тя към поредицата от снимки, а ние се чудим удивителните морски пейзажи ли да гледаме, или актрисата по бански. Наскоро Деми позира с трите си дъщери за бранда ѝ Andie Swim и още тогава мнозина установиха, че всъщност те изглеждат като сестри, а не като майка и дъщери.

Деми Мур, Румър Уилис, Талула Уилис, Скаут Уилис и фотосесията на актрисата и дъщерите й по бански

Деми Мур и дъщерите й в опасна комбинация

Знаят какво продава

Как го постига, се запитаха всички. Преди време актрисата сподели в Instagram, че е подновила тренировките си във фитнеса след четиригодишно прекъсване. Прави го чрез виртуална фитнес зала с разнообразни класове и тренировки за членовете. Тя също така е голяма фенка на танцовите кардио тренировки, научихме по-рано от Women"s Health.