Последната една година не е никак лека за Деми Ловато. Заради проблемите ѝ с наркотиците и публичните ѝ изяви са сведени до минимум.

Деми Ловато, зависимостта и някои разкрития за повторното ѝ пристрастяване

Деми Ловато за борбата със зависимостта

Певицата с нови разкрития

Преди няколко месеца обаче Ловато се завърна към активното си присъствие в социалните мрежи и виждаме все повече снимки от нея, дори такива по бански.

Именно снимка по бански е и една от последните, споделени от 27-годишната изпълнителка. Тя е направена преди няколко месеца, но Ловато едва сега се осмелява да я публикува.

Причината е, че на снимката се вижда, че има целулит по краката. Оказва се, че именно това несъвършенство е и най-големият страх на Деми Ловато. По поста тя пише, че много се притеснява да пуска необработени снимки по бански, за да не ѝ се присмиват хората.

Явно, през всички тези години ѝ е писнало да се срамува от тялото си. В текста Ловато пояснява, че предишните няколко снимки, които пусна през месец май, също са били обработени и се срамува от това.

Деми Ловато, Скутър Браун и колко секси е изпълнителката по бански

Деми Ловато по бански и с нов мениджър

Изпълнителката излгежда щастлива, а скоро се надяваме да се върне към музиката

Сега Ловато иска новата глава от живота ѝ да бъде посветена на това да бъде истинска и да не се срамува от себе си. Ашли Греъм и Хейли Бийбър пък бяха сред първите, които коментираха снимката и изразиха възхищението си от смелостта на Деми Ловато. 

Много бързо въпросната снимка се превърна и в една от най-популярните в профила ѝ, събирайки над 9 милиона харесвания.