След като премина през най-трудния период в живота си, свързан със свръхдоза наркотици, Деми Ловато се чувства по-щастлива от всякога. От пролетта на тази година тя е във връзка с Макс Ерич, а едва няколко месеца след началото й дойде и предложението за брак.

За мнозина това може да е прибързано, но певицата е категорична, че е намерила любовта на живота си. Нещо повече - било е и любов от пръв поглед.

"Знаех, че го обичам още вечерта, когато се запознахме. А една седмица по-късно бяхме заедно под карантина", споделя Ловато. Тя е сигурна, че именно извънредната и необичайна ситуация, в която са попаднали с Ерич, е дала такъв силен тласък на връзката им.

"Изолацията или ще оправи, или ще съсипе връзката ви", смята Деми, която е от късметлийките с нея да се случи първото, предава Daily Mail.

За разлика от любовта, в музиката тя няма този късмет. 2020 трябваше да е годината на голямото й завръщане на сцената, но, за съжаление, то търпи известно отлагане спрямо ситуацията.

Деми Ловато и новата ѝ татуировка

Каква е новата татуировка на Деми Ловато

И къде е мястото ѝ този път

Въпреки това, Ловато гледа положително на ситуацията и благодари на Бог, че й е дал възможността да прекара толкова много време с годеника си - нещо, което нямаше как да се случи при нормални обстоятелства. Така че явно едното е за сметка на другото.