Деми Ловато определно има страст към татуировките. Изпълнителката на Anyone може да се похвали с впечатляваща колекция от тях - над 25. И по всички личи, че няма намерение да спира.

Певица представи новата си татуировка чрез публикация в Instagram, а феновете ѝ са нетърпеливи да научат повече за нея.

В селфито тя позира, облечена в рокля с флорални мотиви. Наклонила е глава на една страна, за да се снима, показвайки голямата татуировка на пеперуда от дясната страна на шията си.

View this post on Instagram

on

Към снимката певицата написа: "Мила моя малка, аз съжалявам, че отне толкова дълго, но вече си свободна, скъпа". В коментарите някои от феновете ѝ предполагат, че това са нови текстове за песни, но повечето са фокусирани върху татуировката.

Всъщност, това е третата татуировка на Ловато в областта на шията и врата. Едната включва думата survivor, или оцелял, а другата е сложната композиция от три гълъба, носещи жена, паднал ангел. Певицата ги представи през декември 2019 г, припомни US Weekly.

И двете символизират дългия път, който Деми Ловато извървя от зависимостта към наркотиците до момента, в който се чувства излекувана. 

Деми Ловато, проблемите ѝ с наркотиците и какво е научила след свръхдозата

Как свръхдозата е променила Деми Ловато

Изпълнителката с откровения за трудните моменти

Татиуровката Survivor, е дело на известния татуист д-р Ву и показва, че е оцеляла в трудната и борба със зависимостите през 2018 г.

View this post on Instagram

on

А сложно проектираната татиуровка на носената от гълъбите жена е дело на живеещия в Рим художник Алесандро Капоци. Звездата публикува черно-бяла снимка на дизайна с дълъг надпис, описващ неговото значение.

"Разказах му за живота си, къде съм била в този момент и създадохме комбинация от образи, които най-добре символизираха духовното пробуждане, което преживявах", пише Ловато.

View this post on Instagram

on

Татуистът Алесандро Капоци също публикува снимката в профила си в Instagram, където написа следното: „Създадохме това произведение заедно, за да покажем прераждането на духа. Черните крила представляват лошите моменти, а чезненето им показва, че тя е преминала напред. Светлината отвътре представлява вътрешната сила, нужна за промяната, и гълъбите, които я дърпат, символизират достигането до едно по-висше състояние на съзнанието. Поздравления за твоя вдъхновяващ път, Деми, за мен е чест, че нарисувах това за теб.“