Даяна Ханджиева прекара месец, изпълнен с вдъхновяващи преживявания не къде да е, а в далечна Уганда, където е заминала, за да помага на деца. Това разбрираме от серия публикации в Instagram профила ѝ.

Паулина Порижкова и новото ѝ вдъхновяващо послание към жените

За какво вдига тост Паулина Порижкова

Отново право в десетката

Актрисата от "Скъпи наследници" споделя не само снимки с красиви гледки, но и уроците, научени от срещата й с хора от африканската държава и начина им на живот.

В един от първите постове тя показва как изглеждат традиционните къщи в страната, като добавя, че те са като "дома на 7-те джуджета и всичко е като в приказка".

Щастието си Даяна Ханджиева не крие и в публикацията, с която честити първи март и пожелава на последователите си "да се усмихваме повече един на друг."

Диляна Попова, Шри Ланка и секси снимките на модела от екзотичната ѝ ваканция

Диляна Попова е секси в Шри Ланка

На топло по бански е най-добре

И добавя в духовит тон: "Ще оправим нечий ден, ще върнем вярата в човечността на хората, ще объркаме вечно намръщените "сухари". Заслужава си да опитаме, защото дава резултат. Виждам го всеки ден в Уганда."

И за да предаде силното послание колко е важно да ценим и малките неща в живота, Даяна качва снимка с африканско момиченце. На нея двете се усмихват широко и отговаря на екзистенциалния въпрос: "Пожелаваме си щастие, но знаем ли какво всъщност стои зад тази дума?"

Завършваме с вдъхновяващите ѝ думи: "Ако искате да попитаме децата в Уганда, те със сигурност знаят, а благодарение на тях, аз също го усетих."