Супермоделите от 90-те продължават да изглеждат зашеметяващо и до днес, макар да се занимават с различни неща от модния подиум. Достатъчно е да погледнем официалните профили в Instagram на Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Синди Крауфорд...

Кристи Търлингтън: още един 50-годишен модел се завърна на подиума

Още един 50-годишен модел се завърна на подиума

Какво имаше в новата колекция за Marc Jacobs

И Кристи Търлингтън. Американката, която в последните десетилетия работи основно по благотворителни каузи, все пак реши да участва и в модна кампания - тази на Carolina Herrera. А по-голямата изненада е, че го прави с дъщеря си.

19-годишната Грейс също е модел и това е първа обща работа с 54-годишната й майка. "Невероятно благодарни сме, че станахме част от това преживяване", пише самата Грейс към трите снимки, които публикува в Instagram.

Търлингтън пък благодари на испанския бранд за възможността да "яздим коне из красивата Андалусия заедно с дъщеря ми". На фотографиите, дело на Джорджина Милет, виждаме майка и дъщеря облечени еднакво, на една от снимките Кристи язди кон.

Грейс е дъщеря на Кристи Търлингтън от брака й с актьора Едуард Бърнс, има и по-малък брат Фин, роден през 2006 г. Сестрата на Кристи Кели пък е омъжена за брата на Едуард Брайън, припомнят ни Hello.