Винаги сме подозирали, че актьорите се справят по-добре с дадени роли, защото са близки до истинската им същност. Неслучайно и Даниел Крейг например пресъздаде успешно цели пет пъти образа на Джеймс Бонд.

Даниел Крейг, звездата на Алеята на славата в Холивуд и как беше почетен

Признанието, което Даниел Крейг получи от Холивуд

Джеймс Бонд заслужава почит

Оказва се, че като по-млад е бил склонен кък сбивания в заведенията. Но явно се усеща навреме, защото започва да посещава барове, в които ходят предимно от гей мъже. А главната причина е, че там се чувствал по-сигурен и спокоен.

"Ходя в гей барове откакто се помня... защото не влизам в битки толкова често", споделя 53-годишният актьор в подкаста Lunch with Bruce.

Безопасността обаче не е бил единственият мотив на Даниел Крейг за тази промяната в нощния му начин на живот. Крейг е женен за актрисата Рейчъл Вайс от десет години, но като всеки свободен мъж, преди това е търсил необвързани дами. Откривал ги е именно в тези заведения.

Даниел Крейг, Asian Dub Foundation и историята на песента No Time To Die на Били Айлиш

Неподозираното хоби на Даниел Крейг

И кой е най-добрият концерт, на който е бил някога

"Гей баровете бяха просто добро място за посещения", казва той. "Всички бяха спокойни, всички. Всъщност не беше нужно да заявяваш своята сексуалност. И това беше добре. И беше сигурно. Там можех да се срещам с момичета, които идваха поради същата причина, поради която и аз. Това беше някакъв скрит мотив", цитират звездата от Paper.