Несъмнено Даниел Крейг иска финалното му превъплъщение в агент 007 да бъде запомнящо се, затова и е решил да помоли Адел за услуга. Защото за един добър филм несъмнено допринася и един страхотен саундтрак.

Bond 25, Ямайка, Даниел Крейг и видео зад кадър от филма за Джеймс Бонд

Какви ги върши Джеймс Бонд в Ямайка

Видео за кадър от снимачната площадка на Bond 25

Даниел Крейг е поискал от Адел да запише още една песен за поредицата за Джеймс Бонд, както певицата направи през 2012 г. за "007 Координати: Скайфол", пише Daily Star.

Да не забравяме, че "Skyfall" имаше невероятен успех - благодарение на него, Адел успя да спечели Оскар, Златен глобус, Грами и награда Брит.

Снимка 355063

Източник: GettyImages

Въпреки това не сме убедени, че Адел би се съгласила да изпълни молбата на Крейг, защото след "Skyfall", тя се зарече повече да не прави тематични песни за Джеймс Бонд, за да не ѝ донесат нещастие.

Снимка 319569

Източник: GettyImages

Според Sony обаче, Адел вече работи върху нови идеи и песни за следващия си албум, така че сега е идеалният момент да размисли и да се съгласи да повтори "магията" на "Skyfall" като създаде също толкова добра нова тематична песен за 25-ия филм от поредицата за агент 007.

Създателите на филма от Eon Productions са отказали коментар по въпроса, а що се отнася до Адел, тя също не е дала своя отговор. Тъй като снимките на филма започнаха наскоро, има време да разберем как ще се развият нещата с бъдещия саундтрак.