Познаваме Дакота Джонсън от ролята и на Анастейша Стийл в "50 нюанса сиво". А по-малко известен факт е, че актрисата е дъщеря на друга звезда от Холивуд - Мелъни Грифит. И този факт е достатъчен, за да заключим, че е имала интересен живот.

На 3 ноември се раздадоха ежегодните Hollywood Film Awards. Антонио Бандерас получи поредната награда за колекцията си, която обаче се оказа малко по-специална. Причината - бе връчена от доведената му дъщеря Дакота Джонсънс.

Майката на актрисата Мелъни Грифит бе омъжена за Бандерас цели 20 години, преди да се разделят окончателно през 2015 г. И цялото това важно време от живота си, свързано с израстването и формирането като личност, Джонсън свързва именно със звездата от "Десперадо".

Снимка 451328

Източник: GettyImages

Преди да му връчи статуетката, актрисата изрази по емоционален начин благодарността си за всичко, което й е дал. 

Антонио Бандерас, Мелани Грифит и какво сподели актьорът за бившата си жена

Обича ли все още Антонио Бандерас Мелани Грифит

Актьорът говори за бившата си жена

"Когато бях на шест години, майка ми се омъжи за мъж, който внесе невероятна светлина и донесе със себе си цял нов свят на креативност и култура. Даде ни и моята страхотна сестра Стела, разбира се", каза Джонсън.

Снимка 451330

Източник: GettyImages

Актрисата определя Бандерас като жизнен и забавен. Именно той й е дал едни от най-важните уроци - за страстта и дисциплината в това, което правиш. И затова не е пресилено да каже, че е променил нейния живот, само и единствено към добро.

Снимка 451329

Източник: GettyImages

Антонио и Мелъни съумяват да запазят приятелските си отношения дори след развода, което Дакота приема за страхотно. Така и на майка, и на дъщеря той е един от най-близките приятели.