Cardi B изглежда безстрашна и уверена, когато става въпрос за външния ѝ вид. След като преди дни разкри, че използва отвара с лук за здрава коса, днес рапърката продължава да изненадва феновете си с поредния експеримент. Този път върху лицето.

Cardi B, "Hot shit", лукът и как певицата поддържа косата си здрава

Трикът на Cardi B за здрава и дълга коса

Едва ли сме го очаквали

Казват, че татуирането е мания и щом веднъж се осмелиш да го направиш, не можеш да спреш. А в хип-хоп средите това като че ли се е превърнало почти в правило. Почти всеки рап е украсил тялото си с цитати, рисунки и символи. 29-годишната американка не прави изключение.

Певицата има много татуировки, посветени на любимите ѝ хора. През февруари видяхме Cardi и съпругът й Offset с еднакви татуировки на ръцете си - с датата на сватбата им, припомня Page Six.

Днес звездата отива още по-далеч, като се осмелява да си направи татуировка на лицето. Във видео в Instagram, публикувано от татуиста Робинсън Де Лос Сантос, се вижда как тя изрисува челюстта си. Cardi покрива лицето си, докато Сантос пише букви с червено мастило.

Публикацията предизвика смесени реакции сред феновете ѝ. "О, боже, не е добро решение... Обичам Cardi B, наистина... Никога не татуирай лицето си, за да не отнеме от красотата ти", е една от негативните реакциите.

Но други защитиха начинанието на певицата: "Тялото си е нейно и това, което прави с него, не засяга ежедневието ви."

Въпреки че фен на рапърката сподели снимка, на която показва новата татуировка на лицето на звездата - нито тя, нито Сантос са публикували отблизо дизайна или са разкрили значението му.

Преди време Cardi B предупреди почитателите си, че обмисля да напише името на сина си Уейв (Wave) върху лицето си, но нито една от буквите близо до брадичката ѝ не изглежда като "W".

Cardi B, Offset, Уейв Сет и снимките на най-новия член на семейството

Малкият наследник на голямото семейство на Cardi B и Offset

Щастливи родители

Междувременно съпругът ѝ вече има името на 4-годишната им дъщеря, Kulture, татуирано на челюстта си.