Cardi B публикува разпалено видео в профила си в Instagram, с което обвинява президента Доналд Тръмп, че не обръща вниманиe на полицейската бруталност срещу цветнокожите.

Hustlers, Дженифър Лопес, Cardi B и първи трейлър на филма

Дженифър Лопес показва как се танцува на пилон

Първият трейлър на Hustlers е тук

"Всеки път, когато видя убит или малтретиран от полицията цветнокож, се питам: Никой ли не се интересува? На никой ли не му пука? Постепенно обаче спрях да се чудя, защото очевидно никой не се интересува. Никой не го е грижа. Не го е грижа, че 26-годишен рапър просто се изпари".

Певицата продължава с изявлението си, като споделя, че най-малкото когато Обама е бил президент, той често е изказвал подкрепата си към всички афроамериканци, с което ги е карал да усещат, че на някого му пука.

Снимка 435952

Източник: EPA/БГНЕС

"Докато на Тръмп не му дреме и то ни най-малко. Имам чувството, че полицейската жестокост ще продължава, докато този господин е президент. Докато Доналд Тръмп е президент на САЩ, нищо няма да се промени", допълва Cardi B.

Според певицата полицията не може да продължава да тормози и убива цветнокожи, без да понесе каквито и да е санкции за действията си.