В началото на тази година беше обявено, че се подготвя филм, в който Дженифър Лопес ще играе ролята на стриптизьорка.

Cardi B, Hustlers и как ще изглежда изпълнителката като стриптизьорка

Cardi B като стриптизьорка

Първи поглед към героинята ѝ в Hustlers

Сигурни сме, че на мъжката част от света не ѝ трябва повече информация, защото това е достатъчно, за да гледат филма. По-късно стана ясно, че към изпълнителката ще се присъединят още Cardi BLizzo, Констанс Ву, Лили Рейнхарт, Джулия Стайлс и Кеке Палмър.

Това, че всички са жени не бива да ни изненадва, защото отговаря на концепцията на филма. Hustlers ще се фокусира върху живота на няколко стриптизьорки, които имат големи мечти, но едвам свързват двата края.

Един ден обаче на Рамона (Дженифър Лопес) ѝ хрумва гениална идея. Тя убеждава колежките си, че могат да изкарват много повече пари, ако се възползват от клиентите си. А и клиентите не са никак случайни, защото почти всички работят на Уолстрийт.

Още по-интересното е, че всичко това е по истинска история. Hustlers ще се базира на статията "The Hustlers at Scores" от 2015 г. в New York Magazine. Та, да се върнем на сюжета. Жените решават да се възползват от заможните си клиенти и успяват да се докопат до кредитните им карти.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и защо двамата са ходили на стриптийз

Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се казва отдаденост

Харчовете започват, но с това привличат вниманието на властите, които в крайна сметка усещат какво се случва. От трейлъра ни става ясно, че в Hustlers ще се нагледаме на плът и на Cardi B само по диаманти. Очакваме филма по кината през септември.