Последните дни са едни от най-щастливите в живота на Бритни Спиърс, защото след 13 години най-сетне е свободна от попечителството на баща си Джеймс. По случая тя замина на екзотична ваканция с годеника си Сам Асгари, а изненадите от нея явно тепърва предстоят.

Бритни Спиърс, Джейми Спиърс и решението на съда за премахване на попечителството на баща ѝ

Бритни Спиърс победи

И буквално полетя от щастие

Певицата със сигурност има много какво да ни разкаже и дори си е намислила как иска да го направи.

Вдъхновена от интервю на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, за които всички говориха месеци наред, тя е заръчала на екипа си да започне преговори с водещата, за да може също да застане пред нея и да излее душата си.

От Mirror съобщават, че Спиърс е готова да даде повече светлина за това какво се случва в живота й в последните години. Тя получава много запитвания за интервюта, но иска да направи едно специално и иска то да бъде точно с Опра.

Малко преди попечителството над певицата да падне официално стана ясно поредната шокираща подробност от него - че бащата на Бритни е имал пълен достъп до всичко, което тя прави на телефона си. Затова и сме убедени, че ако интервю с Опра има, то ще е не по-малко интригуващо от това с Хари и Меган.